lördag 24 oktober 2015

Veckans Veckoportföljsköp v.42 & v.43

Då har ännu en vecka gått och jag fortsätter med experiment med veckovisa köp till vår Veckoportfölj. En portfölj jag startat på Avanza med deras Mini-courtage. Detta är ett experiment jag har bestämt mig för att hålla mig till under hela 2015 och sedan utvärdera hur det gick.


Långa dagar på jobbet och helgarbeten sätter käppar i hjulen för att ens ha tid att lägga upp något lite läsvärt här på bloggen men jag kommer i alla fall försöka få med veckoköpen varje vecka.
Denna veckan valde jag även att återinvestera min utdelning från BBL och lade dessa på Industrivärden. Mitt Tele2 innehav har gått ner markant sen jag började köpa och jag ökade nu inför delårsrapporten denna veckan.

Även Industrivärden har backat i Veckoportföljen och det känns som ett stabilt bolag att återinvestera sina utdelningar i.

Veckans köp sammanfattat
 • Tele2: 10 st aktier för 78,10 SEK/aktie --- YOC 6,20%
 • Industrivärden: 5 aktier för 153,60 SEK/aktie --- YOC 4,08%
Totala summan för köpen (inkl courtage) blev 1553,00 SEK och ger oss 79,75 SEK extra i årlig utdelning.

Inköpstillfällen för Tele2Inköpstillfällen IndustrivärdenUnder vecka 43 så fortsatte rapportfloden och jag valde att slå till i banksektorn efter att flertalet banker backat på rapporten. Efter att Nordea backat drygt 4% på sin rapport så valde jag att slå till på den till Veckoportföljen. Nordea med sin generösa utdelningsfilosofi hoppas jag kommer ge mig fina utdelningar framöver. 

Veckans köp sammanfattat
 • Nordea: 10 st aktier för 95,10 SEK/aktie --- YOC 6,04%
Totala summan för köpen (inkl courtage) blev 951 SEK och ger oss 57,50 SEK i årlig utdelning

Inköpstillfällen Nordea


Fördelning Veckoportföljen


Utveckling för året


Det har varit stressiga veckor det senaste med 12-13 timmars arbetsdagar och även helgarbete. Bloggandet blir bortprioriterat och jag känner att jag knappt hinner läsa nyheterna på dagarna. Det blir förhoppningsvis bättre framöver och då kommer jag försöka lägga upp fler analyser och lite mer inlägg med större substans.

1 kommentar:

 1. There's shocking news in the sports betting world.

  It's been said that any bettor needs to look at this,

  Watch this or stop betting on sports...

  Sports Cash System - Automated Sports Betting Software.

  SvaraRadera