torsdag 22 september 2016

#uppesittarkväll

Då var det dags igen. Uppesittarkvällen är här och det är dags att bestämma sig för vad det skall bli för affärer under morgondagen. För egen del så blir det inget köp då jag och flickvännen håller på att leta större lägenhet och för att inte behöva ta av aktiedepån eller belåna lägenheten vi redan bor i för kontantinsatsen så blir det att spara undan till den istället.

Hade vi inte varit i köptankar av lägenhet så hade jag troligtvis inte gjort något speciellt köp heller utan bara gjort som jag brukar göra. Jag för över ca 40% av lönen direkt till aktiedepån som får ligga där tills jag anser att det finns köpläge i någon aktie jag vill ha. Den som jag skulle kunna tänka mig att köpa en mindre stek i Novo Nordisk som fortfarande är okej värderad enligt mig. Även HM kan jag tycka vara värd att öka i en aning då den är mer rimligt värderad nu än innan.

Annars så kommer jag under helgen fortsätta med mina amatöranalyser av fastighetsföretagen och del två av analysen av Klövern hoppas jag kunna slänga ut under helgen.

Vad köper ni under #uppesittarkväll?

2 kommentarer:

 1. H&M tittar jag på men storhandlade i förra veckan så den ska ned under 245 om jag ska öka mycket mer. Tråkig CSR-rapport idag om H&M också, återstår att se om det påverkar kursen imorgon.

  Denna veckan har jag inte gjort några köp då kurser ökat och valutan blivit dyrare för utländska aktier. Räntehöjningen kryper närmare så känns inte som någon stress att köpa. Tittar i brist på alternativ på att parkera pengar i Delarka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också det börjar bli dyrt så jag har svårt att trycka på avtryckaren och köpa något. Som jag sagt innan så är det väl Novo Nordisk jag kan tycka vara nere på okej nivåer. Mina pengar parkeras på kontot så länge :)

   Radera