söndag 15 februari 2015

Restips!

I allt pluggande så tjatar tjejen på att vi måste bestämma resmål för sommaren. Jag känner att jag inte riktigt har tid för detta så då kom jag på den eminenta idén att varför inte fråga på bloggen?

Det är inte direkt ett inlägg som passar bloggtemat men för att hinna med allt jag vill hinna med så tänkte jag att jag fuskar och frågar här och tar sedan åt mig äran och säger till tjejen att jag letat runt själv :P

Så kära bloggläsare. Vart ska man åka?
Tanken är att vi vill ha:

 • Sol och strand
 • Hyffsat billigt (då jag pluggar och föredrar att köpa aktier ist för att konsumera :D)
 • Inga tråkiga Gran Canaria resmål som alla åkt till
 • Det ska finnas något att göra/uppleva/se så man inte bara ligger vid stranden
 • Gärna något udda resmål

Inte alls så många krav va? Så bloggosfären! Hit med era bästa förslag. Dela gärna vidare detta inlägget så så många som möjligt får ge sina förslag!


8 kommentarer:

 1. Tågluffa. Soffsurfa. Ner mot Medelhavet.
  Alternativt forna öststaterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du någon egen erfarenhet av soffsurfning? Funkar det bra?

   Radera
  2. Jag har kört airbnb men aldrig soffsurfat. Många år nöjda så jag ska testa någon gång.

   Radera
 2. Båtluffa i Grekland har varit en av mina favoriter sedan långt tillbaka och man borde kunna komma undan ganska billigt. Gyros för en billig peng på gatan som är riktigt god. Var ett tag sedan jag var där men det var minnesvärt. Finns mycket olika saker man kan göra beroende på Ö. Hyra båt, quad eller se vulkan beroende på vad man vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter inte fel! Ska framföra det och se vad tjejen säger :D

   Radera
 3. Det var många år sedan jag löste det problemet genom att ge en budget till min fru och låta henne sköta hela planeringen. Dyrt men förbannat bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle jag ge min tjej fria händer skulle alla mina pengar vara slut sen ;) Nejdå men det är ju ett alternativ faktiskt! :)

   Radera
 4. Vi gillar franska rivieran. Gärna Antibes på sommaren eller Nice på våren. Två trevliga extra features är att man landar nästan mitt i Nice och att det går ett mysigt tåg från Italien utmed hela kusten. Prismässigt, tja, det är valbart men lite vill man ju leva ut när man väl är där.

  SvaraRadera