onsdag 27 maj 2015

Nya utdelningar har trillat in på kontot!

Har kommit efter lite i utdelningsuppdateringarna men det är mycket på jobbet och åker hemifrån vid 5 och kommer hem vid 19 och sen ska jag försöka hinna med och träna också så kan bli lite snabba inlägg lite då och då under veckorna. Tänkte nu snabbt lägga in mina utdelningar som jag inte redovisat för.


  • Kinder Morgan Inc - 200:- efter skatt
  • Investor - 270:- efter skatt
  • Tele2 - 1633:- efter skatt
Detta gav oss 2103:- till i utdelning hittills i år. Här nedan kan ni se samtliga utdelningar uppdelat i samtliga portföljer och i enbart Veckoportföljen.Tanken vid inköpet av Tele2 var att återinvestera all deras utdelning i Tele2 men för att jag vill få min flickvän mer aktieintresserad har jag låtit henne välja ett bolag och låta henne göra hennes första köp. Då kommer vi ta all utdelning hittills under året och köpa för.

Hennes val blev ICA Gruppen med motiveringen "Jag vill köpa ICA för alla ICA-handlare är ju svinrika så det företaget måste ju vara bra" hehe

Så vad tror ni där ute om ICA Gruppen? Kommer hennes första köp bli ett lyckat sådant?

1 kommentar:

  1. Det var inte så dumt tänkt egentligen, men strukturen bakom ICA är lite komplicerad som jag förstått det. I teorin kan handlarnas intressen gå emot aktieägarnas.

    SvaraRadera